середа, 4 травня 2016 р.

“William Shakespeare: Great English Playwright & Poet”

23 квітня 2016 року весь світ відзначає день народження Вільяма Шекспіра та чотирьохсоту річницю його смерті. Хоча його твори стали популярними ще за життя , сучасники навіть уявити собі не могли, який вплив матиме Шекспір на англійську та світову літературу.
                  У Шекспірівській бібліотеці Фолджера у Вашингтоні відкрилася спеціальна виставка під назвою «Американський Шекспір».В Україні також захоплюються творчістю видатного драматурга. У 10-А класі (учитель Олефірова С.А.) 22 квітня було проведено урок англійської мови, присвячений Вільяму Шекспіру. Кожен учень готувався до уроку: хлопці показали захоплююче відео про життя поета; Яніна Гаврилюк та Хачатрян Каріне продемонстрували цікавий мультфільм про творчість Шекспіра; Веселова Тетяна, Жиленко Олександра та Пучніна Дар’я прочитали напам’ять мовою оригінала чаруючі сонети Шекспіра.Закінчився урок захоплюючою вікториною, яку підготувала Пучніна Дар’я.
Такі тематичні уроки заряджають учнів оптимізмом, гарним настроєм, дають змогу побачити видатну людину у різних життєвих обставинах.

Немає коментарів:

Дописати коментар